Monday, January 25, 2016

SPRING ROLL-ශී‍්‍ර ලංකන් ස්ටයිල් ස්ප්‍රින් රෝල්

  අවශ්‍ය දව්‍ය

ස්ප්‍රින් රෝල් ෂිට් 2

සුදු ළුණු තේ හැදි 1(සිහින්ව කපාගත්)
කුකුල් මස් 50g (මදක් දිග අතට සිහින්ව කපා ගන්න)
ළුණු ගෙඩි 1ක්(සිහින්ව කපාගත්)chopped
ලීක්ස් 1ක් ( මදක් දිග අතට සිහින්ව කපා ගන්න)
කැරට් 1ක් (මදක් දිග අතට සිහින්ව කපා ගන්න)
පොල් තෙල් 100ML 
කැලි මිරිස් හෝ චිලි පේස්ට් තේ හැදි 1
කහ කුඩු තේ හැදි  1/4
ලුනු කුඩු අවශ්‍ය ප්‍රමාණයට
සෝය සෝස් තේ හැදි 1/4
ඔයිටර් සෝස් ස්වල්පයක් 

සාදාගන්නා ක්‍රමය 


1.  බදුනක් ගෙන  එයට තෙල් දා රත් කර සුදුළුණු,ළුණු එකතු කර ගන්න.රන්වන් පැහැය වූ විට කුකුල් මස් එකතු කර කවලම් කර මද වේලාවක් තබා  එළවළු එකිනෙක එක් කර මදගින්නේ පිසගන්න.පසුව කැලි මිරිස් හෝ චිලි පේස්ට්,කහ කුඩු, සෝයා සෝස්, ඔයිටර් සෝස් හා අවශ්‍ය ප්‍රමාණයට ලුනු කුඩු දා හොදින් කවලම් කර පිසගන්න.
 

No comments:

Post a Comment

Be used Good Word your Massage