Wednesday, January 13, 2016

චිලි පේස්ට්




අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය
කැලි මිරිස 100g  

ඉගුරු(ස්වල්පයක් )

සුදුළුනු බික් 4ක්(ස්වල්පයක් )
       
තෙල් කෝප්ප  01

වියලි ඉස්සන්  100g

B ළුණු 30g (සිහින්ව කපාගත් )  chopped

කරපිංචා 5ක්  (සිහින්ව කපාගත්)  chopped

සිනි මේස හැදී  5

දෙහි යුෂ තේ හැදී   1

අජිනමොටෝ තේ හැදී  1

ලුනු කුඩු අවශ්‍ය ප්‍රමාණයට
  
සාදාගන්නා ආකාරය 

පළමුව තෙල් රත් කර ළුණු,ඉගුරු,සුදුළුනු එකතු කර රන් වන් පැහැය වන තෙක් බැද ගන්න.ඉට පසු ඉස්සන් එක් කර නැවතත් රන්වන් පැහැය වන තෙක් තබා කපිංචා,සෝයා සෝස්,එකතු කර හොදින් කවලම් කරන්න.පසු කැලි මිරිස්,ලුනු හා අජිනමොටෝ දා මද ගින්නේ තබන්න.නැවතත් හොදින් කවලම් කර විනාඩි 3ක් පමණ මදගින්නේ තබන්න.අවසානයේදී සිනි එක් කර මද වේලාවක් තබා ලිපෙන් ඉවත් කරන්න. 

No comments:

Post a Comment

Be used Good Word your Massage