අවශ්ය ද්රව්ය
පිටි 500g
ලුණු ස්වල්පයක්
පිටි
බදුනකට දමා එයට බටර් ස්වල්පය බැගින් දමමින් පාන් කුඩු මෙන් සැලෙන ආකාරයට
ඇගිලි තුඩු වලින් කවලම් කරන්න.ඉන්පසු දෙහි යුෂ,අයිස් වතුර ස්වල්පයක් ද
එක්කොට අතෙහි නොඇලෙන පදමට අනාගන්න.
පිරවුම සදා ගන්නා ක්රමය :
පුහුල් දෝසි,කජු ආදිය සිහින්ව කපාගන්න.බිත්තර කහමද සහ සීනි හොදින් ගසන්න.ඉන්පසුව එසන්ස් වර්ග දමා හොදින් මිශ්රකර ගන්න.දැන් මුලින් සාදාගත් පිටි බදාමය තුනීකර රවුම් කටරයකින් එක් එක් රවුම බැගින් කපන්න.බටර් තවරාගත් තැටි මත මෙම පේස්ට්රිය තුනිකොට පටි ආකාරයට තීරු කපා එය කතිරයක් සේ මතුපිටින් දමා උඩින් කජු කැබලි ඉස මිනිත්තු 25ක් පමණ උදුනේ තබා පුළුස්සා ගන්න.
පිරවුම සදා ගන්නා ක්රමය :
පුහුල් දෝසි,කජු ආදිය සිහින්ව කපාගන්න.බිත්තර කහමද සහ සීනි හොදින් ගසන්න.ඉන්පසුව එසන්ස් වර්ග දමා හොදින් මිශ්රකර ගන්න.දැන් මුලින් සාදාගත් පිටි බදාමය තුනීකර රවුම් කටරයකින් එක් එක් රවුම බැගින් කපන්න.බටර් තවරාගත් තැටි මත මෙම පේස්ට්රිය තුනිකොට පටි ආකාරයට තීරු කපා එය කතිරයක් සේ මතුපිටින් දමා උඩින් කජු කැබලි ඉස මිනිත්තු 25ක් පමණ උදුනේ තබා පුළුස්සා ගන්න.
No comments:
Post a Comment
Be used Good Word your Massage